21 ÅR

Idag är det dagen med stora D! Idag blir man 21 år gammal. Imorse vaknade jag av fina sms och ett underbart samtal som gjorde min dag.. Min underbara vän Cissi ringde mig ifrån australien, det var den bästa födelsedagspresenten man kunde få, jag fällde några tårar i smyg så hon inte skulle höra och nu när jag sitter och skriver om det här fälls även några till. Jag saknar henne så sjukt mycket, min allra närmaste vän och som alltid stått mig så nära befinner sig nu flera tusen mil ifrån mig men hon finns ändå fortfarande så nära :)) Men min dag kunde inte börja bättre än hennes samtal och det var så sjukt roligt och höra hennes röst och få höra henne berätta om hur hon hade det och sådär, det går jätte bra för henne så jag är sjukt glad för hennes skull! Det förtjänar du min fina vän <3

Sitter nu hemma i medväga, en kaffekopp vid min sida och datorn på köksbordet och ska väl inom kort göra mig i ordning för jobb, blir ett sånt där löjligt eftermiddagspass på några timmar för att dom ska iväg på kurs. Känns ju inte sådär toppen men men man ska vara glad för det timmar man får! Och att man ens har ett jobb.. Inte många som har det i dagsläget i denna ålder..
Sen får vi se hur dagen blir och slutar, hoppas den slutar bra för jag önskar mig inget hellre!

Ha en jätte fin tisdag.



en 21 år gammal sabina..

FREDAG

Äntligen är helgen är och precis som alla andra veckor så flyger dagarna förbi och plötsligt är det helg igen! skönt, vardagarna är ju så trökiga egentligen, roligare med fredag och lördag :)) mer folk är lediga och det brukar kännas bättre med dessa dagar faktiskt.
Igår härja vi och fixa med glasmästare och nytt fönster kom, vi byggde upp en tv bänk och koppla in ljud och tv m.m, sen förtjänade jag en flottig burgare ifrån max.
På natten kom christoffer hem till mig, men 45minuter efteråt var han tvungen att åka hem så vi åkte dit och sov istället :) mysigt! men dock blev det föööör sent, somnade 6 imorse och sov till 2 idag.. icke bra!
så vi vaknade, drack kaffe, tv myste och sen kom hans pappa och mamma då blev det fika, efter de blev de lite lunch och vidare ner till borlänge och jag hem för att göra klart allting. så nu är det ett hem äntligen! imorgon återstår bara slänga iväg lite möbler och vise versa som ska slängas! sen så kan man koppla av..
Imorgon kommer några vänner hit och firar mig eftersom jag fyller år på tisdag. Ska bli väldigt roligt, några av dom har man inte sett på sjuuukt länge, så det blir nog en fin kväll imorgon :)) ska bara komma ihåg att använda systemkameran och få lite bilder, är ju förbannat roligt att få lite ifrån en speciell kväll.

Nej nu väntar jag in torktummlaren och sen ska jag ta mig ett varmt bad, efter det kommer christoffer och sover med mig inatt <3 underbart!! han ska upp i tid imorgon bitti för att bege sig mot romme alpin, hoppas han får lite bättre väder än vad det är nu, för nu är det riktigt förbannat kallt ute.

ha en fin kväll allesammans.



en bild på mig ifrån the studio i stockholm sommaren 09

FÖNSTER

en sak är säker jag ska aldrig någonsin mera putsa fönster, jag gav mig in på det idag efter en order från mamma. För att allt skulle hinna bli klart, men jag kan säga att det var det värsta som kunde hända mig denna dag... fyfan!
Glasmästarn har nyss varit här och hämtat hela fönstret eftersom när jag skulle öppna det satt det typ fast så jag tog inte i alls för mycket och skulle försöka öppna det men då bara poff sa det och blev en sjukt stor spricka och börja ramla glas.. shit tänkte jag vafan är det en mardröm eller? hur fan kunde detta hända mig? Så fort ringer jag till mamma och berättar och får panik över vad jag gjort. Men en nära till mamma hjälpte mig och ringde till glasmästeriet här i Borlänge så nu har han varit och hämtat fönstret och jag hoppas han kommer inom kort så vi kan fortsätta, för snart är mamma hemma så kan man inte göra allt själv fel =) hah..
Tv bänken kommer idag, då blir det installering av tv och nya stereoljudet, christian kommer nog och hjälper oss iallafall, snälla vännen min!

Vilken jävla skit dag jag har haft, allt är skit och känns skit. Jag vågar inte ens tänka på hur allt slutar, men förhoppningsvis blir allt till det bättre snart, jag hoppas.


TRÄNING

ja ni läser helt rätt, jag ska strax bege mig mot maserhallen och träna ett pass med sara på jobbet :)) är något slags step dans pass, hon sa att de var lite krångligt och sådär men hon själv hade gått 2 ggr så jag kommer kanske inte vara sämst, hah. pinsamt värre! nej men klockan ringde kvart i 6 imorse och jag ska bege mig mot maserhallen nu om en halv timme, tycker det är bra jobbat av mig, jag slutade liksom jobbet kl 16 idag och ska iväg och träna hmm bra rutiner sabina, kanske är lite förändring i mitt liv på ingång?
:))


TISDAG

Tisdagen här, 2 jobbdagar avklarade en som åter står kvar och det blir ett helvetes pass, 06.30-16, innebär öppning på fritids på morgonen med frukost och vakna till liv, sedan 08.10 går skolbussen ner mot skolan och där kommer jag befinna mig till kl 14.00 då innebär det återigen skolbussen upp till fritids igen för mellis och mys i 2 timmar, sen får jag äntligen gå hem :)) men väl hemma är det jobb jobb jobb. Måleriet är i stort sett klart men det ska inhandlas en tv-bänk som MÅSTE vara här innan lördagen så man kan få allt klart, det är rensning och sen åka till tippen med en hel del grejjer som ska slängas! sen ska saker och ting kopplas ihop också som t.ex tven och sen det nya stereo anläggningen. Ja du det är saker hela tiden nu...
Inatt hade jag super svårt att somna, jag kollade på klockan tio över 11 skickade iväg ett sms till christoffer och frågade honom vafan är det här, jag kunde bara inte somna även om jag försökt en timme + att jag var super trött likaså, men nej icke.. Så vi pratade lite och jag fick höra hans röst innan jag beslöt mig för att försöka igen, då gick det bättre. Skönt! Klockan 8 var det uppstigning och en dag på dagis och en eftermiddag på fritids med stängning, det har gått bra. Men nu är jag död.
Tror jag gruvar mig för mycket med jobbet jag lär faktiskt sluta med det, förstör mitt psyke för mycket. Men det hade varit skillnad om man hade fått ett lång vik eller fast tjänst så det kan sägas "mitt jobb".. jaja! ska börja plugga iallafall det är det som sägs att jag vill och göra. då ska det göras! måste bara ner till studievägsledscentrum bara och prata med dom, vill liksom inte plugga en behörighet på komvux en hel termin, känns ganska så meningslöst att gå en timme om dagen i ett halvår liksom, då kan jag lika gärna plugga det på distans. men men vi får se vad som händer.

Har flottat pizza och landat hemma, blir att ta sig en dusch strax och hoppas att kanske christoffer kikar förbi här innan han åker hem, jag saknar ju honom :(( hur konstigt som helst att inte ses så som man är van med.
hur som helst så är han det ABSOLUT bästa jag vet..
Blir läggdags i tid idag iallafall kan jag lova, jag ska banne mig inte vara hur trött som helst när klockan ringer kvart i 6 imorgon bitti. JAG SKA ORKA!

så god natt med er!

NY VECKA

Ännu en ny vecka är här och jag drog igång med jobbandet nu. Sjukt skönt att vara tillbaka och kunna känna sig trött kl 8 på kvällen och kunna äta i rutiner och bli en normal människa även om man är less på jobb. Men för mig mår jag mycket bättre utav det.
Var inne på dagis idag, kändes annorlunda men samtidigt roligt, dom är så himla småå dom där liven till skillnad från fritids barnen jag har.. Morgonen började med läsabok mys och sen blev det lunch, efter lunch blev det ut på gården, fick åka lite i backen sen gick jag hem på rast, för hemma var min älskling hos mig så vi tog en kaffe och jag fick pussa han hejdå :)) mysen min! Sen kunde jag gå tillbaka med ett leende på mina läppar, och klockan 16 var det hemgång! Men fick gå förbi fritids till Annelie och prata med henne ang imorgon och onsdag då jag ska vara där. Var lite tragiska saker jag fick reda på, men det blir alltid till det bättre snart.
Imorgon börjar jag 9 och jobbar stängning så klockan 18.30 får jag gå hem, då är det ynka 12 timmar kvar tills man börjar jobba igen, phuuuu... jobbar öppning på onsdag och ska vara nere i skolan i domnarvet, skoj! Tur man känner all personal här omkring mitt område, annars skulle jag inte kunna sova eller gå dit över huvudtaget.

Inatt kommer jag få sova ensam :(( och jag har inte gjort det sen christoffer var i stockholm, helt värdelöst jag vet. Men jag lär, ska upp tidigt imorgon och har ingen bil så jag kan inte åka hem till honom. Men den som väntar på något gott ni vet... väntar ALLTID för länge så är det bara.

Här hemma i vardagsrummet är tapeterna på sin plats och klart, nu vankas det måla imorgon och köpa en tv-bänk sen är det bara att koppla in nya hemmabiosystemet och sen sätta upp lite småsaker så på lördag ska det vara helt klart, för då har jag min fest.

nej kära läsare, jag säger godnatt och sov gott.





jag älskar dig !

SÖNDAG

Hallå söndag och hallå alla nyfikna och läsglada människor som aldrig kan kommentera :)) hah.
Nu har jag SALT filmen med angelina jolie på laddning och inväntar Christoffer som kommer om ett tag och
sover här hos mig inatt, eftersom jag ska upp imorgon bitti tidigt och jobba så bestämde vi oss för att sova här, då han kan sova vidare hur länge han vill och jag bara kan gå tio minuter innan jag börjar till jobbet. Perfekt när man jobbar i området där jag bor.
Tänkte även ladda hem en annan film också, men kan inte komma på någon eftersom att alla andra filmer på tankafetast som är nya är helt värdelösa och tråkiga, sen får jag passa mig att inte ta någon sorlig film eftersom Christoffer bara klagar på min film smak, hah. Nej men vi får se vad jag väljer, men lär iallafall minst ta en till. Antar att vi inte kommer klara oss med en film. Då vi sov ända till efter 12 idag, oooops! jag som skulle försöka komma upp i tid så jag skulle kunna lägga mig i tid och orka upp, men ääh. jag kunde bara inte slita mig ifrån honom imorse, det var fööör svårt precis som alla andra gånger!
Han är ju min underbara trygghet och hans närhet får mig att må så bra :)) när han kramar mig och jag känner hur han andas bakom mig, jag blir så avslappnad och mår så bra!
Lär iallafall hoppa in i en dusch innan han kommer, har en ny bäddad säng som väntar också. Så jag vet att detta kommer bli perfekt!
Imorgon är det jobb igen, skönt att komma in i vardagen igen, men konstig att vara på dagis sidan när man är van vid fritids och skolan, men dom behövde hjälp och eftersom dom känner mig och vet att jag är mycket där så ville dom att jag skulle komma, självklart tackar man inte nej och lite extra pengar till julafton är perfekt!

Ha en jätte fin söndag, för det ska jag verkligen ha!!

puss & kram



CHRISTOFFER IGEL  <3

NY DATOR

Då var det helg igen, sjukt fort går det. Speciellt när man är ledig också, dagarna bara flyger förbi. Igår fredag fick jag vara chaufför till mamma och sen hämta upp syrran som var på minidisco så sen på kvällen fick jag vara hemma och vara barnvakt medans mamma var på jippo med jobbet, gick suveränt vi flottade lite max sen hoppa jag i badet och Paulina i säng, sen mös jag bara nere på soffan med tv:en och kikade på film. hur skönt som helst :)
Sen på natten när mamma hade kommit hem så åkte jag till Christoffer och sov bredvid honom :) vaknade strax efter 12, hämtade kaffe och mös lite med honom innan jag åkte hemmåt. Väl hemma har det pågått slipning då vi ska tapetsera och måla i vardagsrummet, sen fick vi lov att åka till el - giganten för min dator har pajjat så då fick jag köpa mig en ny. Men det behövdes också, för den bärbara jag hade har ändå gjort sig. Fick lov att köpa ett tangentbord till den för en tangent hade lossat sen hade alla andra tangenter gjort sitt, sen nu gick den inte att starta den var i felsäkert läge hela tiden och ville inte komma igång. men tänkte ge den till christoffers bror som är hur duktig som helst med datorer så får han försöka rädda min hårddisk och sätta över allt ifrån datorn till min nya, tråkigt om man skulle gå miste om allt. men det ordnar sig säkert:))
Är iallafall super nöjd med den nya datorn, blev en dell det sägs att det är ett bra märke, sen kosta den som den kosta också så jag hoppas innerligt att den här håller ett tag nu, hah.

Just nu sitter jag och lyssnar lite musik och ska väl ta tag i att göra någonting, men jag är så fruktansvärt seg idag alltså. Fy fan, är så trist och mörkt ute också så där vill man inte vara..
Men hade tänkt åka till baby senare iallafall eftersom jag inte kan sova med honom söndag och måndag, för då är det jobb time igen! ska bli roligt, blir även på förskolan där och där var det längesen man var, har verkligen glömt av hur det är på dagis sidan, är ju så van med fritids och skolan :)) men blir hur bra som helst kommer jobba med sara och henne trivs jag kanon med!

Ha en fin kväll :))


SMS

Tänk vad ett sms kan göra en glad och göra hela dagen till en helt underbar bra dag!

FIKA

Hallå eller god morgon, har varit vaken sen kvart i 9 imorse och jag måste medge att allt känns bara så mycket bättre att gå upp tidigt än att sova till 11-13 tiden, kroppen mår mycket bättre, humöret är på topp och man kommer in i en rutin. Jag tror att jag ska banne mig ställa om mig nu ska jag försöka bli en morgon människa och gå upp före 11 åtminstonde. Christoffer vet jag känner lika dant så då blir det inte svårt när en ligger kvar och sover :))
Var ju ensamt för mig igår som jag skrev, men Christoffer ringde mig vid halv 12 och frågade om han kunde få komma och sova med mig när bion var klart, självklart fick han det. Han var och såg harry potter filmen som har premiär igår tydligen hade dom en extra sändning av filmen vid tio i 12 också. Tur han fick gå och se på lite film som han gillar, för mig är harry potter inte så roligt, jag är mer för "cancer sjuka filmer" som christoffer kallar det för, hah.
Nej men vid 3 inatt kom han och kröp ner bredvid mig och krama mig tills jag somna <3 det gillas! Våra telefoner väckte oss med alarm imorse iallafall, vi skulle kliva upp och jag skulle köra christoffer till tåget mot stockholm.
Nu sitter jag här hunnit ätit 2 smörgåsar, druckit ett glas juice och duscha och sminka mig och gjort mig klar, till och med en inbakad fläta i luggen, hah. Hinns mycket med att gå upp i tid :))
Nej nu ska jag åka mot kupolen och möta upp Annis och fika med henne, sen vid 4 hämta upp mamma på jobbet och sen ska jag vidare upp till Rista där Christoffers mamma har "kalas" hon fyller nämligen år imorgon :)) Så blir att träffa lite släkt till honom idag, nervöst är det självklart men dom är hel mysiga det vet jag!
Ha en jätte fin torsdag.

ENSAMT

Dags att krypa till kojs i sin egna säng alldeles ensam.. Slå på något avsnitt av tre kronor och sen försöka sova så man orkar upp skaplig tid imorgon för kl 12 ska jag fika med en efterlängtad vän. Ska bli kul och träffas, har massvis att prata om! Sen efter 16 tiden ska jag träffa 2 andra gosisar :)) Blir en hel del massa kaffe imorgon antar jag, hah. Mamma skulle vara så snäll och lämna bilen till mig imorgon iallafall, så det var skönt. Tack snälla!
Min rygg har totalt krossats, den gör så bedrövligt ont, fick lov att köpa en värmedyna idag, hjälpte för stunden men dock blir det bara till det sämre inom kort igen. Hoppas det blir bra snart, man orkar inte så mycket sen är humöret inte på tipp topp när man känner såhär heller.

Så är det, god natt allesammans. sov gott.

KUPOLEN

Idag började dagen med stress, vaknade av christoffers mobil som ringde och flög sedan upp i sängen och insåg att vi hade försovit oss och hade 40 minuter kvar tills vi skulle vara i Borlänge. Åka hemifrån honom och in till Borlänge tar ungefär 20-25 minuter, så det var bara på med kläderna och snabb göra sig i ordning och sätta oss i bilen.
Hoppade av hos madde, sen åkte vi ner mot stan och gjorde ett ärende och sen in på kupolen och käkade. Gick sedan runt och kikade, hittade mig en klänning. Och som wikkan gapade sin haka över att jag skulle ha den gjorde även min mamma så nu har jag köpt mig en leopardstuks klänning fast i röd och svart :)) as snygg! Kommer bli kanon att ha på min födelsedag..
Vid 4 kom mamma och hämtade upp mig utanför kupolen, åkte hem tog mig ett varmt bad för att dämpa min ryggvärk och gjorde mig i ordning och klar och sitter nu och väntar på Chritoffer som ska bli klar med sin repning, han ringer nog vilken minut som helst skulle jag tro.
Du har gjort mig hel, din trygghet och din kärlek. Du är där för mig och JAG ÄLSKAR DIG <3

15 NOVEMBER

Ny vecka igen med nya tag. Denna vecka har inget jobb dykt upp ännu, men hoppas det drar igång snart igen, blir så himla trist och bara gå hemma och inte göra någonting speciellt, visst umgås med mina vänner och göra lite nytta som och tvätta osv har man tid med, men det kan man inte hålla på med varje dag liksom.
Men men, helgen har sprungit förbi som vanligt jag har inte gjort någonting alls mer än att varit med Christoffer, hans föräldrar bjöd oss på middag i lördags och det var en riktigt mysig och god middag. Vi åt fondue (eller hur det nu stavas) med lite fläskfilé bitar och oxfilébitar och lite ost tärningar och goa saker som man stoppa i den där grytan som gjorde allt i ordning på spettet. Har aldrig någonsin ätit det förr, men det var riktigt gott och simpelt.. Mysigt hade vi det iallafall :))
Idag måndag har ingenting skett, kom hem vid 15 tiden, har hunnit druckit kaffe och ätit solskensbulle. Var himla sugen på att gå ut och käka med mina 2 vänner madde & wikkan, men ena ville så sent på kvällen och jag ville snart som möjligt då jag inte hade ätit någonting och den 3:e kunde inte för då hade bussen hem redan gått, bla bla bla bekymmer bekymmer, därför så uteslöt vi det istället.
Så här sitter jag i medväga, snön yrar ner och det är plusgrader ute så det är äckligt blött med andra ord så ut tänker jag inte gå, kanske man ska ta sig en dusch? ja men det gör jag nog inte nu på en gång. Äta borde jag också, köttfärsås och spaghetti finns i kylskåpet och värma, ska jag nog göra också. Hmm rummet ser bedrövligt ut också, MASSVIS med tvätt ta mig fan överallt. nej usch och fy för denna tragiska och värdelösa måndag.

LÖRDAG

Dagarna går föööör fort, jag hinner knappt med! Har min älskling på hemmaplan nu och det är så underbart att få vara med honom igen, att få sova bredvid honom och få vakna upp och se honom :)) det är glädje det!
Idag vet jag inte riktigt hur det kommer se ut. Mamma ville bjuda oss på middag kl 17 och senare ikväll ville Christoffer gå på saw 3D, men som sagt jag vet ingenting just nu. Det får visa sig hur det kommer bli.
Sov alles för länge idag så jag är helt DÖD. inte bra! men det blir lätt så när man inte vill gå upp från varandra :))
Har inga ny tagna bilder heller, så jag vet inte riktigt vad jag ska lägga upp eller skriva.
Kommer väl nått bättre inlägg någon dag här fram över :))

ÄNTLIGEN

säger bara ääääntligen är denna dag här! äntligen kommer min älskling hem till mig, äntligen slipper jag få sova ensam om nätterna och äntligen får jag vakna upp på morgonen och se honom det första jag gör och ääääntligen får jag lite närhet <3, gud vad jag har saknat dig christoffer! något enormt mycket! Ska bli helt underbart att få träffa dig om några timmar!
Förstår ni hur glad jag är eller??? Så ikväll kommer han äntligen och hämtar upp mig så åker vi upp till honom, åååh jag svävar på moln för jag är så himla glad :D:D:D:D
Nu ropar sara att maten är klar, så det är dags att gå ner och få maten serverad :)) har det bara för bra jag!
Vi har även varit ute på långpromenix så det var skönt att gå lite, för idag är den dagen vi slutar helt med pinnarna, nu banne mig ska det bli ordning och reda!
Ha en helt underbar torsdag, för det SKA JAG VERKLIGEN HA!

SNÖ

Här hemma har det snöat som tusan så det är säkert 4dm nu, igår blev det snöstorm och har vräkt ner sen dess fram tills för en timme sen ungefär, och nu är det äntligen uppehåll och jag hoppas innerligt att det försvinner snart! Snö får det bara vara på julafton :)) det är då man uppskattar de!
Igår åkte jag och Madde till maserhallen och tog oss ett bad på aqua nova, vi bubblade och flöt omkring i vågorna sjukt skönt, sen som ett avslut på det hela blev det en solning, men vi fick lov att gå ut därifrån efter 20 minuter, fruktansvärt varmt var det!
Idag är det en dag jag inte kommer hemifrån, för det första har mamma bilen och jag kan inte ta mig någonstans och för det andra finns det ingenting alls att göra och då menar jag INGENTING. Men vid 16 kommer mamma hem och då finns det iallafall en bil hemma, fundrar på om man kanske skulle ha ätit ute någonstans hade varit gött och sen uppskattas det alltid med att äta ute. skönt slipper man ta reda på allt när man donar här hemma!
Ska nog be syrran som är nere och ringa till mamma och fråga om vi ska göra det, annars tar jag bilen ner och köper mig en hamburgare på max istället, MUMS :) mini mål med sweet n hot dip! sjukt förbannat läskigt gott.
Och nu är det lite mer än 24 timmar kvar tills mitt älskade hjärta är hemma hos mig igen! Känns som om jag inte träffat honom på en vecka minst, stackarn har iallafall blivit förkyld och hängig så hoppas verkligen inte han blir värre eller åker på det jag hade i över en vecka! Men men en natt till ensam sen så får man sällis! OCH JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG NU.
blev att äta middag ute, frågan är om man ska välja coco thai eller om det blir valentino ? hmm..

TISDAG

Brrr sjukt kallt ute och blåser galet mycket.. Jag vill inte ens gå utanför dörren idag! Så illa är det.
Undrar vad dagen har att erbjuda.
Christoffer kommer hem på torsdag och inte imorgon, skit trist men sant. Förstår inte hur jag ska klara av att sova utan honom i 2 nätter till.. Men inatt hade vi ett mysigt samtal och det fick mig att kunna somna med ett leende på mina läppar :)) tack baby! vi planerade även helgen vad vi skulle göra, så på fredag ska vi iallafall på SAW 3D i Falun.
Nej undrar om man ska ta och göra sig i ordning och göra någonting, blev sugen på att åka och sola eller gå på relaxen i maserhallen. Kul och bada också egentligen, tur man har barnasinnet kvar :)) får nog tacka jobbet för det! Vill aldrig bli för vuxen och förlora det, fyfan vad trökigt.

PUSSPUSS

lyssnar på sean banans låt PUSS PUSS på högsta volym som är så sjukt skön inte för att jag har fastnat för han som artist men just refrängen och bakgrunds-musiken är dock väldigt skön, jag har städat och donat hela rummet och till och med varit snäll och plockat ut diskmaskinen. Men fyyy ingen tvättning blev det ( vet jag var lat ) men istället fick jag ett myspysit rum och rensat lite skit, på köpet hittade jag mina slutbetyg! Vilken lättnad jag trodde verkligen att jag hade tappat bort dom.
Nu väntar en dusch, sen om 2 timmar ungefär ska jag bege mig neråt till kupolen och plocka upp Madde som slutar jobbet, vi tänkte ta en kaffe och snacka lite skit :)) som sagt, tjejsnack! som kan hålla på läääänge.
SAKNAR MIN ÄLSKLING som en tok bara, fick höra hans röst för ett tag sen, kändes som han var miljoner mil ifrån mig.. Men nu får jag bara hålla tummarna över att tiden kommer gå fort och att han får komma hem till mig snart igen.

NY VECKA NYA TAG

Hallå måndag!
Solen skiner det är några minus grader ute och jätte fint, isen är som diamanter i solen. Jag kom nyss hem till min hemmaplan i Medväga och funderar på vad dagen har att erbjuda. Jag borde egentligen tvätta lite, städa rummet och fixa lite, men det är ju så förbannat trökigt. Men har inget annat för mig på min lediga dag så jag ska nog ta tag i det.
Min lördag & Söndag blev jätte fin och mysig. Lördagen blev bara lugn och skön med lite film och sådär. Sen på kvällen frågade Christoffers mamma oss om vi ville med till deras sommarstuga dagen efter, hon ville så gärna att jag skulle följa. Självklart följde jag med och vi åkte vid lunch, vilket helt underbart PARADIS alltså! Sjukt fint och mysigt, ligger lite bortanför siljansnäs så var det alles vid siljan, hur mysigt som hellst! Fick även träffa hans mormor och morfar jätte härliga människor :)) Vi fikade lite och tog en prommenad runt och kikade lite, gick även ner till sjön, men det hade börjat blivit is så vi började gå ut på den och knakade lite, hah. Christoffer utmanade mig med att han trodde jag inte vågade gå och med mod i mig gick jag en bit tills min häl plumpsade, då var det lika bra att ge upp. Vi åkte senare hemmåt till honom och gjorde i ordning lite middag, hans special fick jag såklart och lika gott varje gång. Helt sjukt vad den där människan kan laga mat alltså! Får mig att gilla saker som jag verkligen har uteslutat för längesen. Tur jag har honom :))
Kvällen flottade vi lite med sånna där starka ostbågar och lite moultisers (stavningen) sånna där runda chocklad kulor som är krispiga ni vet, sen fick jag bestämma film. Blev My life in ruins (rekommenderas) och sen en svensk strandvaskaren lite seg faktiskt och trök så rekommenderas EJ!
Imorse åkte Christoffer till Stockholm och blir borta tills på torsdag, med lite tur kanske han kommer hem på onsdag (HOPPAS) !! såhär länge har jag aldrig varit ifrån honom. Högst en dag bara.. Känns konstigt.
Fick ett sånt fint samtal imorse ifrån honom så det gjorde min dag kan jag säga.
Dags att göra någonting nu.. Ha en bra måndag.
<3

LÖRDAG

Hallå!
Går dagen var lyckad! Jag får tacka Madde för det, så tack gumman :)) Idag mår man dock inte så vidare, fryssen och skakis men äh. Imorgon är det över.
Får mojja hela kvällen istället med någon bra film och täcke, suveränt det!
Sara kom upp till mig idag, vi flottade max och bara var. Jätte skönt och kul och se dig gumman.
Nu väntar jag in Christoffer och ska följa med honom upp till sig.
Blir en hel lugn och mysig kväll :)

HELG

Äntligen är det helg och jag får ledigt igen! Det var nog inte så bra av mig att jobba hela denna vecka med fortfarande förkyldning och hosta den har liksom inte försvunnit, men nu kan jag vila upp mig :))
Idag skulle vi till pylonen, men när vi kom dit såg vi att dom stängde kl 12.oo så vi gick till teknikdalen istället och matade fiskade men där insåg vi att de var is över vattnet hah, allt gick emot oss verkligen. men när vi började kasta bröd kom det en hel flock änder, och jag lovar dig det var hundratals haha! Så vi hade det roligt och dom var närgågna så barnen var lite rädda. Jag skrattade så jag dog alltså.
Vid 14.oo när vi var tillbaka så hade jag bara ett endaste barn kvar så vi myste med monopol spel och lite data. Mysigt, sen var det dags för mig att bege mig hemmåt och nu har jag tagit mig ett varmt bad :)) Väntar in donnan madelené som kommer strax, hon skulle vara här halv 6 iallafall men färsking som hon är kommer hon väl sent..
Vi tänkte dricka några glas och bege oss ut vid stan och kika lite, får se om man kommer tycka det är roligt eller ett skämt som vanligt. Skulle vilja ha varit till falun men drygt med chaufför och sådär.

Ha en jätte fin helg!





Dom där änderna var överallt alltså :) och Lasse var omringad.
Här är monopol mys på eftermiddagen, sjukt kul.

FRAMTIDSMUSÉET

Hallå!
Idag har det varit en dag som har gått alles för fort, och när jag kom hem ifrån jobbet så var det för mörkt ute! Får panik, tycker det känns jätte konstigt att komma hem och det är jätte mörkt ute det är enda nackdelen med att skruva tillbaka klockan en timme.
Men dagen till ära bestod av att vi åkte till Framtidsmuséet med barnen, det var ynka 6 barn idag bara. Så jag och Lasse unna dom med en vistelse där borta vilket dom uppskatta rejält mycket. När vi kom tillbaka vid 14.oo så var det mellis dags, så vi åt och myste lite och jag blev själv med barnen. Bestämde mig då för att ta med dom till en lekpark i hönsarvet, vilket dom tyckte var superkul när klockan blev 16.oo var dom förtvivlade att åka tillbaka hah, söta små liven. De är kul när dom uppskattar att man tar iväg dom på någonting och speciellt till stället man har planerat, det liksom glädjer en obeskrivligt mycket.
Kvart över 5 var det hemgång och väl hemma har jag inte hunnit med mycket eller, endast en dusch och druckit en kopp kaffe. Nu undrar jag hur kvällen till ära kommer sluta..
Saknar min fina som jag inte sov med inatt :(( men men, ibland måste man.
Imorgon är det äntligen fredag och då ska vi iväg till pylonen med 4 kanske 5 barn, härliga fredag :)) mys för dom att få komma iväg och göra någonting också! känns mera som ett lov då för dom istället för att vara vid fritids hela tiden, här kommer några bilder ifrån idag :))





UNDERBARA BARN <3

ONSDAG

Då har man jobbat klart mer än halva veckan :)) skönt! återstår 2 dagar till sen så får jag helg. Och jag längtar så mycket efter den kan jag säga!! Fredagen är planerad och resten av helgen ska jag mysa extra mycket med christoffer som sedan åker iväg nästa vecka och jobbar i stockholm, första gången jag kommer vara utan honom så många dagar och jag gruvar mig, kommer sakna alles för mycket.. får hoppas tiden kommer gå fort.
Jobb dagen idag var lugn hade inte alls många barn idag så det blev innemys med ritning och spela monopol junior, helt okey dag idag bortsett från spöregn konstant hela dagen. Vi fick nöja oss med att vara inne helt enkelt.
Imorgon jobbar jag stängning och det vet jag kommer vara segt, men skulle ta bilen ner iallafall utifall vi skulle iväg och göra någonting på eftermiddagen en sväng :))
Blir säkert bra oavsett..
Bilder ifrån igår från utflykten och middagsmys kommer nu som jag lovat!
Utsikt ifrån Bergebo över Borlänge
Underbara barn :))
Mamma & Paulina beslagtog bubbelbadet efter tacosmiddagen.

BERGEBO

Då var ännu en jobb dag över och denna dag har gått ruskigt fort faktiskt. Vi hade utflykt till Bergebo där ungarna fick härja av sig och jag kan lova dig trots vinterjacka och vindbyxor på var det bedrövligt kallt och det gör nog inte min hosta och förkyld till det bättre utan jag är säkerligen sämre imorgon, eftersom man har frysit och varit ute rätt många timmar.
Nu är man äntligen hemma och lika fort ska man iväg igen, ska bli bjuden på middag av en som mamma känner blir tacos och jag är inte ett dugg hungrig heller, hah. känns ju ganska roligt och åka dit då. men men man ställer väl upp.
Eftersom min laddare ligger hemma hos christoffer kan jag inte lägga upp bilder ifrån idag, när min laddare är även ett usb som man kan föra över ifrån mobil med.
Kommer imorgon :)) jätte mysigt hade vi iallafall trots kylan.

SHOPPING

nu så är man på hemmaplan igen och en söt tunika och ett par strumpbyxor rikare så känns det bättre!
jag håller nog med christoffer, jag har ett beroende. KLÄDER! men vem har inte de egentligen? vi tjejer är tokiga i kläder, och ni måste hålla med att det är ruskigt kul :))
Jag och madde kikade runt lite grann på kupolen och sen åkte vi till lager 70, där har dom basgrejerna som är till ett bra pris också där jag införskaffade mina strumpisar!
Sen ringde mamma och berätta att hon var ute låst och ville att jag skulle komma hem med nyckel, så gasen i botten så åkte jag hemmåt.
Väl här hemma firade jag mitt köp med en billys panpizza hah, som är farligt gott och så enkelt bara värma och efter 2 minuter är de bara att börja äta. sen lite körsbärstomater och chili bea så blir det ännu goare :))
Nu fundrar jag på kvällen, först och främst blir det en dusch sen får vi se om jag åker till min käraste eller blir kvar hemma. Det får minsann visa sig! Men helst av allt vill jag ju sova med honom eftersom jag stortsett gjort det varje dag sen vi träffades och det är alles för svårt att sova utan honom, det bara är så.
Här kommer en bild på mitt köp idag!
tunika från vero moda & strumpbyxorna lager70

JOBB

idag har man varit och jobbat, gick kanon fast dagen var kaos! men men, ena dagen är inte likt den andra nere på jobbet och sen när man blir ensam är det svårt att vara överallt, men det gick bra i slutändan och det var väldigt skönt att få komma hem nu och bara vara!
Imorgon är det bergebo som gäller och en utedag från 10-14 så ska bli skönt att slippa ljudnivån och ha friskluft istället, sen ska jag packa lite fika och sådär så det kommer bli perfa :))
Idag tänkte jag ha en madde dag igen, hah! och NEJ jag får aldrig nog av henne. skulle kunna leva med henne dag ut och dag in och fortfarande gilla henne lika mycket, så är det bara. Tänkte åka ner och kika på kupolen en vända faktiskt, se vad de har att erbjuda eller om man hittar någonting att köpa.
Ha en jätte fin måndag!

RSS 2.0